Skip til indhold
done

30 dages fortrydelsesret

done

Gratis forsendelse

done

Bedste webshop 2021

done

30 dages fortrydelsesret

done

Gratis forsendelse

done

Bedste webshop 2021

GARANTI OG RETURNERING

Garanti og returnering

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den ordre, du har modtaget, bedes du kontakte os. Hos Zadano bestræber vi os på at sikre, at vores kunder er 100 % tilfredse med det produkt, de har købt hos vores leverandører. Hvis du har problemer med forsendelsen eller produktet og er frustreret, bedes du kontakte os, og vores team vil hjælpe dig med det samme. Send os venligst en e-mail for at få en returformular. Vi kan ikke acceptere returneringer uden en returseddel!Her er nogle ofte stillede spørgsmål om vores returpolitik:

Hvad er returperioden?
Du kan returnere et produkt inden for 14 dage efter at have modtaget din ordre fra vores leverandør.

Hvor lang tid tager det at få mine penge tilbage?
En fuld tilbagebetaling vil blive udstedt til den oprindelige betalingsmetode, når vi har modtaget, inspiceret og bekræftet, at produkterne ikke har været åbnet. Alle kunder skal kontakte os efter returnering af pakken og give os oplysninger om track & trace, så vi kan behandle tilbagebetalingen.

Bemærk: De fleste pengeinstitutter tager i gennemsnit 3-5 hverdage om at behandle tilbagebetalingen.

Hvorfor kan skønheds- og sundhedsprodukter ikke returneres?
En liste over hygiejneartikler, der ikke kan returneres og refunderes (listen er ikke udtømmende): Undertøj, bikini, make-up, hårstylingsprodukter, skønhedsprodukter osv. Vi tager hygiejne og offentlig sikkerhed alvorligt, og af hensyn til vores kunders sikkerhed tillader vi ikke returnering af skønheds- og sundhedsprodukter. Vi er ikke alene om dette. Andre leverandører af skønheds- og sundhedsprodukter tillader ikke returnering af de samme grunde.

Generelt kan produkter ikke returneres, hvis en af følgende betingelser er opfyldt:

køberen har selv repareret og/eller ændret de leverede produkter eller har fået dem repareret og/eller ændret af en tredjepart;
de leverede produkter er blevet udsat for unormale forhold eller på anden måde behandlet uagtsomt eller i strid med formidlerens og/eller emballagens anvisninger.
manglen er helt eller delvis en følge af bestemmelser om de anvendte materialers art eller kvalitet, som er udstedt eller vil blive udstedt af myndighederne;
hygiejneprodukter kan ikke returneres og refunderes, og slet ikke med de nuværende COVID-19-foranstaltninger.
Skal jeg betale for returforsendelsesomkostningerne?
Ja, alle kunder er ansvarlige for omkostningerne ved returnering. Vi anbefaler, at du sender din retur med Track & Trace, da vi ikke kan tage ansvar for mistede returvarer.

Kan jeg returnere mit produkt uden at kontakte jer?
Du skal kontakte os, før du returnerer produktet, da returadressen kan være forskellig fra den adresse, du oprindeligt modtog din ordre fra.

Hvordan kan jeg kontakte dig?
Du kan kontakte os pr. e-mail påinfo@zadano-danmark.com. Zadano-teamet arbejder syv dage om ugen. Vi garanterer altid et svar inden for 24 timer og er glade for at hjælpe!

Min ordre er beskadiget, hvad skal jeg gøre?
Det er en skam! Det kan desværre ske, at dit produkt bliver beskadiget under transporten. Hvis du har modtaget et beskadiget eller forkert produkt, skal du kontakte os inden for 14 dage efter modtagelsen af produktet. Herefter udløber returperioden desværre.

For at finde den hurtigste løsning skal du sende os en e-mail med et billede, der viser den beskadigede del af varen. De bedste billeder er på en plan overflade, hvor etiketten og fejlen er tydeligt synlige. Vi vil bruge disse oplysninger til at hjælpe dig med din bestilling og undgå fejl i fremtiden.

For defekte varer leverer vi altid en ny pakke gratis første gang, men kan desværre ikke refundere pengene. Er den defekt anden gang? Så refunderer vi dig den fulde købspris.

Hvis du har spørgsmål om produkter, der er blevet beskadiget ved ankomsten, bedes du kontakte os på info@zadano-danmark.com