Skip til indhold
done

30 dages fortrydelsesret

done

Gratis forsendelse

done

Bedste webshop 2021

done

30 dages fortrydelsesret

done

Gratis forsendelse

done

Bedste webshop 2021

VERSAND & LIEFERUNG

Bestil

For at sikre, at vi kan opkræve rimelige priser for vores produkter, har vi besluttet at sende produkterne direkte fra leverandøren. Det sparer os og miljøet for enorme udgifter til opbevaring, transport og emballage og giver os mulighed for at tilbyde dig produkterne til en rimelig pris.

Da vi sender produkterne direkte fra vores leverandør, har vi en gennemsnitlig leveringstid på 3-10 dage.

BEMÆRK: Som mange andre onlinebutikker har vi særligt travlt i øjeblikket, så der kan forekomme forsinkelser på grund af Corona-krisen. Du bedes tage højde for dette, når du afgiver din bestilling. Vi vil gøre vores bedste for at levere din ordre så hurtigt som muligt.

Forsendelse

Vores forsendelsesomkostninger er altid 3,95 €. Dette er uden importafgifter.

Levering

Når du har afgivet en ordre hos os, kan du nemt se, hvornår din pakke vil ankomme efter nogle få dage. Du modtager din personlige sporingskode pr. e-mail, som du kan bruge til at spore din ordre via vores sporingspartner ParcelsApp. Du kan finde ud af, hvordan det fungerer, på vores Track & Trace-side.

Defekt produkt? Hvor irriterende! Det kan desværre ske, at dit produkt bliver beskadiget under transporten. I dette tilfælde sender vi altid en ny pakke gratis og kan desværre ikke refundere dine penge. Er produktet defekt anden gang? Så refunderer vi den fulde købspris.

Hvis en pakke går tabt eller ikke kan leveres af logistiske årsager, sender vi altid en ny pakke, før vi går videre med vores refunderings- og returpolitik.

Toldgebyrer

I nogle tilfælde vil toldvæsenet foretage en inspektion af vores pakker, der leveres til dig. Desværre er denne lovgivning blevet ændret fra den 1. juli 2021, og vi har ikke længere nogen kontrol over den. I nogle tilfælde kan toldvæsenet opkræve et mindre beløb i importgebyrer. Men bare rolig! Vi forventer, at dette ikke vil ske i 99 % af tilfældene.

Manglende accept af parceller

Hvis en pakke leveres til hoveddøren eller afleveres på et posthus, har Zamoda dækket omkostningerne til levering af pakken. Hvis pakken ikke accepteres eller ikke afhentes af posthuset, sendes den automatisk tilbage til leverandøren. I så fald sender vi dig gratis en ny pakke. Hvis den ikke accepteres anden gang, har vi ret til at tilbageholde 15 EUR fra det beløb, du får tilbage.